Tractari auto

Istoria tractarilor auto – de la inceput pana astazi

 

Serviciile de tractari auto exista in lume de peste 100 de ani. Astfel, soferii au avut mereu la indemana un ajutor atunci cand au dat de necaz pe sosele si autostrazi. Cu toate acestea, putini stiu cu adevarat istoria tractarilor auto, fiind vorba de o meserie veche de cand industria. Aceasta a aparut in America si s-a extins apoi treptat pe tot globul.
Unde a aparut prima tractare auto
In perioada Primului Razboi Mondial, mai exact in 1916, in Statele Unite ale Americii, a luat nastere primul serviciu de tractari auto din lume, dupa ce o masina a cazut intr-un rau si a ramas blocata in acesta. Atunci, Ernest Holmes Sr., un mecanic auto iscusit care isi desfasura activitatea intr-un garaj din Chattabooga, Tennessee, a trebuit sa scoata masina cazuta. Initial, el s-a folosit de cateva blocuri de piatra aflate in zona, alaturi de ajutorul fizic a sase barbati cu forta. Chiar daca a reusit sa duca la bun sfarsit acest incident, el a inteles ca este nevoie de o masina speciala care sa faca acest lucru si a inventat prima masina de tractat, menita in primul rand sa usureze transportul altor vehicule. Treptat, aceasta industrie s-a dezvoltat si ea s-a extins in toata lumea. Mai mult de atat, masinile s-au diversificat, devenind din ce in ce mai puternice. Nu in ultimul rand, in acelasi timp, legislatia aferenta a aparut si ea, existand anumite legi prin care sunt reglementate aceste servicii.
Muzeul tractarilor auto este deschis publicului
In prezent, aceasta industrie deosebit de importanta pentru soferii de pe toate continentele este din ce in ce mai prezenta si in acelasi timp mai folositoare. Indiferent de zona sau de probleme, o serie de profesionisti pot sa vina in ajutorul oricarui participant la trafic. De asemenea, in Chattanooga, orasul in care a aparut prima firma de tractari auto, a fost infiintat si Muzeu International al Utilajelor de Tractat Auto care cuprinde sute de masini de tractare restaurate, alaturi de echipamente, utilaje si unelte conexe. Nu in ultimul rand, pasionatii au la dispozitie si o gama impresionanta de folografii istorice privind industria tractarilor auto, chiar si imagini cu Ernest Holmes Sr. si primul camion de tractat. Cei care l-au vizitat spun ca acest muzeu este extrem de mare, fiind nevoie de cateva ore pentru o vizita completa. Printre exponatele acestuia se numara piese si masini de la primii producatori de echipamente pentru tractare cum ar fi Manley, Holmes, Weaver sau Vulcan. Copiii pot admira de asemenea o colectie inedita de masini pentru tractari auto de jucarie, numeroase miniaturi si un deosebit magazin de suveniruri. Cei care ajung in aceasta parte a Americii pot sa admire exponate unice, cum ar fi cel mai mare distrugator din lume, un prototip Freightliner de 25 tone, creat in anii 90, alaturi de cel mai camion de tractari auto de pe glob si o colectie completa de miniaturi de camioane pentru tractari.
Tractarile auto fac parte din viata soferilor, iar fiecare participant la trafic trebuie sa se asigure ca primeste cel mai bun ajutor.

Serviciul de tractare auto este disponibil la orice ora, in orice zi a saptamanii – exact atunci cand ai nevoie de el

Pentru ca avem grija de clientii nostri, nu trebuie sa iti faci griji pentru nota de plata pentru asistenta rutiera, pentru ca beneficiezi de acest serviciu fara costuri suplimentare.

Asistenta rutiera acordata clientilor TRANS 24 FVC include urmatoarele servicii:

• informare si consiliere;

• asistenta rutiera la locul accidentului;

• recuperarea si transportarea autoturismului avariat pana la cel mai apropiat service;

• Tractari auto.

• Transport autoturisme, autoutilitare defecte, avariate, neinmatriculate, pe orice distanta.

• Asistenta rutiera.

• Extragere carburant alimentat gresit.

• Transport utilaje.

Transport agabaritic

• Intervenim la accidente.

• Alimentare cu curent.

Ai nevoie de tractare auto sau de asistenta rutiera? Contacteaza-ne:

• direct de pe website, folosind butonul ONTACTEAZA de mai sus;

• prin telefon, la numarul +40740 801 111, sau +40728 955 555

PROGRAM NON STOP

 

Atunci cand ai probleme cu masina – fie ca este o defectiune, fie ca este un accident rutier, timpul este esential. Stim ca ai nevoie de o solutie prompta si eficienta, din partea unui specialist. Serviciul de tractare auto este disponibil la orice ora, in orice zi a saptamanii – exact atunci cand ai tu nevoie de el.

Poti beneficia de serviciul de tractare auto atunci cand:

• masina ta are o defectiune electrica;

• masina ta are o defectiune mecanica;

• ai avut un accident rutier.

• nu mai ai combustibil, sau ai alimentat cu combustibilul gresit;

• ai pierdut sau ai deteriorat cheile;

• ai probleme cu pneurile;

• alta situatie care te impiedica sa-ti continui calatoria.

SUNA ACUM!