Dacia mizeaza pe masini tot mai echipate

“La Paris am prezentat in premiera noua semnatura luminoasa a Dacia cu LED-uri. Avem de asemenea un nou volan si camera video pentru marsarier. In plus, avem acum si cutie de viteze automata cu dublu ambreiaj pentru Duster alaturi de un motor nou in trei cilindri pentru Logan si Sandero”, a spus Yves Caracatzanis, presesintele si directorul general al Automobile Dacia, intr-un interviu.

Noile Logan si Sandero facelift sunt asteptate pe piata locala in urmatoarele saptamani, in contextul in care uzina deja se pregateste sa le lanseze in productie de serie, in timp ce Duster cu transmisie automata va fi lansat in primele luni ale anului urmator.

„Vom lansa in Romania inclusiv editia limitata Duster Black Shadow alaturi de noile Logan si Sandero”, a subliniat presedintele companiei. Editia limitata a lui Duster vine cu noi jante, o noua grila a radiatorului alaturi de ornamente negre pentru plansa centrala, in habitaclu.

Yves Caracaţanis a spus că Logan MCV va fi produs şi la Tanger, în Maroc, pentru a putea creşte producţia de Duster în România, iar decizia a fost luată deoarece la Tanger deja este asamblat Sandero, cu care Logan MCV împarte platforma.

Logan şi Sandero sunt compatibile şi au multe componente comune, în timp ce Duster este diferit şi implicit îl producem aici”, a spus Yves Caracatzanis.

SUNA ACUM!