Vulcanizare mobila

Service auto mobil – Noi venim la tine

Principalul motiv pentru care anvelopele sunt inlocuite se refera la confortul si siguranta pe care acestea trebuie sa o ofere soferului.

Vulcanizare mobila

Un alt motiv pentru care anvelopele trebuie inlocuite, il reprezinta uzura sau deteriorarile. Practic, anvelopele trebuie scoase din uz cand nivelul minim acceptat al gradului de uzura a fost atins, cauciucul prezinta deteriorari sau accidente (pene, taieturi, lovituri, fisuri, galme, sub-presiune, suprasarcina).
Din aceasta cauza, anvelopele, inclusiv cea de rezerva, trebuie sa fie inspectate regulat. Inspectia periodica contribuie foarte mult la prelungirea duratei de viata a acestora. Daca identificati sau suspectati o deteriorare, trebuie sa apelati pentru o verificare profesionista la un service specializat.
Atunci cand te confrunti cu o problema la nivelul anvelopelor si cauti o rezolvare rapida, noi iti putem furniza solutia, datorita service-ului mobil TRANS 24 FVC. Ai facut pana si constati ca roata de rezerva nu poate fi folosita sau ai probleme la mai multe roti si nu-ti ajunge doar o singura roata de rezerva. Trebuie sa-ti schimbi anvelopele de vara cu cele de iarna urgent si nu ai cum sa ajungi la un service specializat. Pentru fiecare dintre aceste situatii, solutia la care poti apela este un service de roti la domiciliu sau oriunde ai nevoie de servicii profesioniste.
Echipa de vulcanizatori dedicati de la TRANS 24 FVC se va deplasa la tine si iti va remedia problema aparuta, reducand astfel stresul de a avea masina blocata si timpul pe care il poti pierde in asteptarea unei solutii. Fiecare service mobil este echipat cu aparatura moderna, necesara pentru serviciile de montaj si echilibrare roti.
Ce servicii ofera service-urile mobile de la TRANS 24 FVC?
  • Demontare roti
  • Demontare anvelope existente
  • Montare anvelope noi sau vulcanizare anvelope existente
  • Echilibrare roti
  • Montare roti
  • Service auto
Echipele mobile se pot deplasa la locul unde ai ramas blocat din cauza unei probleme aparute la nivelul rotilor, la domiciliul tau, la birou sau la o locatie comunicata in solicitarea facuta.
Program service-urile mobile TRANS 24 FVC este NON STOP
Pentru a solicita acest service auto mobil de la TRANS 24 FVC, ne poti contacta la numerele de telefon 0740 801 111 / 0728 955 555 sau pe adresa de email office@tractari24brasov.ro
Noi TRANS 24 FVC – ne deplasam in orice locatie din Brasov si din tara pentru a va asista cu servicii de inlocuire si montaj anvelope. Daca ati ramas in pana sau masina nu mai porneste, noi va putem reda mobilitatea! Suntem complet pregatiti pentru a va oferi servicii de echilibrare roti, deblocare prezon antifurt, montaj roata de rezerva si pornire autoturism.
„Mobilitatea clientilor nostri este prioritara”